نرم افزارحسابداری صدگان

افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران

2 743

حسابداراپ

افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران در سال ۹۲ در انتظار تصویب لایحه بودجه در مجلس است، این در حالی است که برای اولین بار یکسان سازی معافیت مالیاتی شاغلان بخش عمومی و خصوصی اجرایی خواهد شد.

.

به گزارش خبرنگار مهر، ایجاد برخی تغییرات در وضعیت اعمال معافیت های مالیاتی حقوق و دستمزد شاغلان در بخش های مختلف یکی از مواردی است که با آغاز بررسی لایحه بودجه سال ۹۲ کل کشور در مجلس از  امروز دوشنبه می توان انتظار داشت که افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران در سال ۹۲ و در عین حال یکسان سازی معافیت حقوق شاغلان بخش عمومی و خصوصی اجرایی شود.

.

سازمان امور مالیاتی کشور در لایحه بودجه سال ۹۲ کشور افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران را مد نظر قرار داده و آن را به مجلس برای تصویب پیشنهاد کرده بود که بر اساس آن پایه معافیت مالیاتی حقوق بگیران به صورت سالانه حدود ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ماهیانه ۶۰۰ هزار تومان است.

.

پندار سیستم

در عین حال سازمان مالیاتی برای افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق بگیران پیشنهاد دیگری را در قالب لایحه بودجه به مجلس ارائه کرده است که در این پیشنهاد دوم سقف افزایش معافیت مالیاتی سالیانه به ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان می رسد.

.

این در حالی است که برای اولین بار موضوع یکسان سازی معافیت مالیاتی حقوق بگیران و شاغلان بخش عمومی و خصوصی در لایحه بودجه سال ۹۲ به مجلس پیشنهاد شده است که اجرای آن در انتظار تصویب لایحه توسط نمایندگان مجلس است.

.

مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور پیش از این دلیل ارائه پیشنهاد یکسان سازی معافیت مالیاتی را رفع تبعیض از مالیات حقوق و دستمزد شاغلان بخش های مختلف اعلام کرده اند که بر اساس آن مالیات حقوق شاغلان بخش خصوصی در سال جاری کاهش می یابد که البته بستگی به نظر مجلس دارد.

.

در صورت نهایی شدن معافیت مالیاتی جدید و تصویب آن توسط نمایندگان مجلس، علاوه بر یکسان شدن میزان معافیت مالیاتی شاغلان در بخش های عمومی و خصوصی؛ گروه قابل توجهی از حقوق بگیران نیز از پرداخت مالیات حقوق خود معاف خواهند شد.

.

محل تبلیغ شما

2 نظرات
  1. مهدی می گوید

    با عرض سلام و خدا قوت
    من هم به نوبه خودم موافق به پیشنهاد دوم سازمان امور مالیاتی به مجلس و دولتم و معتقدم هیچ وجه تمایزی نباید بین کارکنان دولتی و بخش خصوصی در محاسبه مالیات کارکنان دولت با ضریب ۱۰% و کارکنان دولت با نرخ های تعیین شده ماده ۱۳۱ ق م م باشه و به هیچ وجه منصفانه نیست.
    و اگر توهین به کارکنان بخش دولتی نباشه میزان بازدهی بخش خصوصی و کارکنان اوون در زمینه علمی و اشتغال زایی طبق تجربه ای که تو این چند ساله نشون داده و هست بیشتر و بهتر از بخش دولتی بوده که واقعا ارزشمند و قابل تقدیر هست اوون هم تو برهه از مسائلی که گریبن گیر کشور شده ،و به نظرم در صورت موافقت دولت با پیشنهاد دوم شرکتها و واحدهای بخش خصوصی رو بیشتر و بهتر رو به همکاری به پرداخت مالیات سوق میده تا به فرار مالیاتی تو سالهای اخیر و سو استفاده های فرار از مالیات .
    باتشکر و درود فراوان

  2. بهروز می گوید

    تفاوت در نحوه ی محاسبه ی مالیات کارکنان بخش خصوصی نسبت به کارکنان بخش دولتی نوعی تبعیض است وباعث کاهش درامد کارکنان بخش خصوصی می گردد مگر کار کنان بخش خصوصی چه گناهی مرتکب شده اند که بایستی مالیات بیشتری پرداخت نمایند این سیستم مانند مالیات گرفتن زمانهای قدیم می ماند که داروغه و گروهش به هر قشری که زورش بیشتر میرسید مالیات زیادتری دریافت می نمودند وعدالت در این زمینه وجود نداشت والان با تفاوتی که در نحوه ی محاسبه ی مالیات بر حقوق کارکنا ن بخش خصوصی نسبت کارکنان بخش دولتی دارد به نوعی می توان سیستم مالیات گیری داروغه ای را مشاهده نمود لذا ازنمایندگان مجلس تقاضا داریم نسبت به یکسان سازی نحوه ی محاسبه ی مالیات این دوگروه اقدام نمایند

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.