نرم افزارحسابداری صدگان

تغییر نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی

5 4,798

حسابداراپ

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه همچنان محاسبه مستمری بر اساس بیمه‌پردازی دو سال آخرخدمت افراد ملاک است و تغییری نکرده است گفت:


محاسبه مستمری بر اساس دوسال آخر خدمت، خساراتی برای سازمان دارد که باید رفع شود. مایل هستیم با مشارکت خود بیمه شدگان و بازنشستگان طرحی را آماده و آنها را قانع کنیم. کاری که می‌خواهیم انجام دهیم به نفع نظام، سازمان تامین اجتماعی و بیمه شدگان است.

پندار سیستم

محمدحسن زدا در پاسخ به پرسشی مبنی بر احتمال تغییر نحوه محاسبه مستمری بازنشستگی در سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: در ماده ۳۹ قانون برنامه پنجم توسعه، محاسبه مستمری بر حسب سوابق ۵ سال آخر خدمت قید شده بود اما این ماده در برنامه ششم توسعه حذف شد.

وی افزود: بر این اساس همچنان محاسبه مستمری بر اساس بیمه پردازی، ۲ سال آخر ملاک است و تغییری نکرده است . مبنای قانونی محاسبه مستمری تبصره ماده ۷۷ قانون تامین اجتماعی است.معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اگر بخواهیم اصلاحات پارامتریک انجام دهیم یکی از مواردی که باید تغییر کند همین آیتم است اظهار کرد: در کشورهای پیشرفته جهان، کل دوران بیمه پردازی مبنای محاسبه مستمری قرار می‌گیرد.

زدا افزود: محاسبه مستمری بر اساس دوسال آخر خدمت، خساراتی برای سازمان دارد که باید رفع شود، البته عجله نداریم و مایل هستیم با مشارکت خود بیمه شدگان و بازنشستگان طرحی را آماده و آنها را قانع کنیم کاری که می‌خواهیم انجام دهیم به نفع نظام، سازمان تامین اجتماعی و بیمه شدگان است.وی تاکید کرد: البته اگر هم در آینده طرحی تصویب شود مطمئنا شامل کسانی که در سال‌های آخر بیمه پردازی هستند نمی‌شود و برای کسانی اجرا می‌شود که بخواهند شروع به کار کنند. آنچه مدنظر ماست این است که میانگین ۳۰ سال بیمه‌پردازی برای تعیین حقوق بازنشستگی ملاک قرار بگیرد.



محل تبلیغ شما

5 نظرات
  1. ALI می گوید

    میانگین ۳۰ سال یعنی با حقوق نزدیک به سال پانزدهم !!!
    یعنی نه تنها به میانگین دو سال آخر راضی نیستند حتی به دنبال لحاظ کردن میانگین ۵ سال آخر هم نیستند!!!!
    میانگین سی سال رو حساب کنید که به مراتب کمتر از حتی میانگین ۵ سال آخر است؟

  2. مرتضی می گوید

    سلام عزیز جان
    نحوه محاسبه همیشگی دولتمردان اینطور بوده که هر وقت بخواهند ضرر خود را حساب کنند، حتی کوچه پس کوچه و احتمالات را هم در نظر میگیرند اما وقتی نوبت به حق دهی میرسد، با تریلی از روی حق مردم رد میشوند.
    عزیزم، قشنگم، گلم،
    سازمان بیمه کجا ضرر دهی میکند وقتی که میداند عده کثیری از کارگران و افراد، زیر ۲۸ سال سابقه از دنیا میروند و خیلی از افراد که بقول سازمان بیمه، درحال رد کردن بیمه حداقلی هستند، غزل خداحافظی را میخوانند و سازمان بیمه با حداقلترین حقوق، خانواده بیمه شدگان را استثمار میکند.
    نه عزیز جان، ۲۸ سال رد کردن بیمه حداقلی، طعمه ایست که بیمه شدگان را گرفتار میکند، این امر را از خانواده بیمه شدگانی بپرسید که مثلا با ۲۵ سال سابقه بیمه، حقوق ۲۵ روزه از حقوق حداقلی را دریافت میکنند…..

  3. نا شناس می گوید

    با احترام و سلام, جناب آقای حسن زدا, معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی گویا خودشان در این مملکت زندگی نمی کنند و یا اینکه از قوانین بیمه ایی تایید و تعیین شده سازمانی که معاون بیمه ایی آن هستند معاف می باشند.احتمالا حقوق و مزایایی ایشان آنقدری در زمان بازنشستگی کافی خواهد بود که میانگین حقوق سی سال و پنج سال و دو سال برایشان هیچ تفاوتی ندارد. و من الله التوفیق.

  4. حسین می گوید

    سلام این پیشنهاد ایرادی ندارد ولی نباید از تعدیل حقوق هر سال به روز بر اساس شاخص های واقعی و قیمتها غافل بود
    یعنی در واقع حقوق ها بر اساس قدرت خرید هرسال تعدیل شده و سپس میانگین گرفته شود
    میتوان از قیمت مسکن طلا و دلار استفاده کرد و البته تورم قیمت جهانی آنها را نیز لحاظ کرد

  5. محمود می گوید

    اگر میخواهند میانگین ۳۰ سال بگیرند؛ میبایستی که حقوقهای تمام ۳۰ سال را ؛ با نرخ تورم؛ بروز کرده و سپس میانگین بگیرند. درست مانند مهریه.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.