نرم افزارحسابداری صدگان

حد نصاب معاملات به چه منظور است؟

4 10,104

حسابداراپ

وقتی که سازمان امور مالیاتی حد نصاب معاملات را تعیین میکند به این منظور است که اگر در طول یک فصل ( ۳ ماه ) معامله ایی انجام شود که کمتر از این حد باشد ، نیازی نیست که اطلاعات کامل و کد اقتصادی طرف معامله را به اداره دارایی اعلام نماییم ولی اگر از حد نصاب بیشتر باشد باید اطلاعات کامل از طرف معامله به تفکیک بیان شود.


پندار سیستم

به عنوان مثال حد نصاب برای معاملات یک سال مبلغ ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال در نظر گرفته شده است. حال اگر جمع معاملاتی که در این شرکت در یک فصل دارای مبلغی کمتر از حد نصاب بودند مبلغ ۲۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال باشد ۱۰ درصد از این مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰۰ ریال میشود که ما تا این مبلغ را اجازه داریم اطلاعات طرف معامله را گزارش نکنیم.

همچنین اگر برای ما در یک فصل معامله ایی انجام شد( مثلا خرید کولر برای کارگاه ) و این معامله کمتر از حد نصاب همان ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال بود، آن هم نیازی به گزارش اطلاعات طرف معامله در گزارش معاملات فصلی به اداره دارایی نیست اما اگر بیشتر از این حد باشد باید کد اقتصادی و نام و آدرس طرف معامله به همراه سایر اطلاعات درخواستی اعلام شود.



محل تبلیغ شما

4 نظرات
  1. موسوی می گوید

    یعنی اگر فروشی داشتیم که کمتر از حد نصاب باشد عدد معامله را حتما باید گزارش کنیم فقط بدون گزارش اطلاعات کسی که خرید کرده؟؟

  2. manager می گوید

    سلام
    بله
    گزارش این معامله بدون اعلام اطلاعات فروشنده بلامانع است.

  3. پریستو می گوید

    سلام منظور از حد نصاب برای عدد با احتساب ارزش افزوده فاکتور هست یا مبلغ قبل یا مبلغ بعد تخفیف؟

  4. manager می گوید

    سلام
    مبلغ بعد تخفیف بدون ارزش افزوده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.