شرایط جدید معافیت مالیاتی اعلام شد

1 1,869
محل تبلیغ شما

بر اساس مصوبه هیئت دولت، معافیت مالیاتی واحدهایی که از ابتدای سال ۹۵ پروانه بهره برداری دریافت کرده‌اند، با تغییراتی رو به رو شد.

[br]

بر اساس مصوبه هیئت وزیران ماده ۱۴ آیین نامه اجرایی ماده ۱۳۲ قانون مالیاتهای مستقیم موضوع ماده ۳۱ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر با تغییراتی رو به رو شده است. بر این اساس واحدهای تولیدی موضوع ماده ۱۳۲ قانون مالیاتهای مستقیم که از ابتدای سال ۹۵برای آنها پروانه بهره برداری صادر شده ولی تاریخ آغاز به کار یا بهره برداری انها قبل از سال ۹۵ باشد، دوره برخورداری از معافیت مالیاتی آنها از ابتدای سال ۹۵ خواهد بود.

در ماده ۱۳۲ قانون مذکور تاکید شده، درآمد ابرازی ناشی از فعالیت‌های ‌تولیدی و معدنی اشخاص حقوقی غیردولتی در واحدهای تولیدی یا معدنی که از تاریخ اجرای این ماده از طرف‌ وزارتخانه‌های ذی‌ربط برای آنها پروانه بهره‌برداری صادر یا قرارداد استخراج و فروش منعقد می‌شود و همچنین درآمدهای خدماتی بیمارستان‌ها، هتلها و مراکز اقامتی گردشگری اشخاص یادشده که از تاریخ مذکور از طرف مراجع قانونی ذی‌ربط برای آنها پروانه بهره‌برداری یا مجوز صادر می‌شود، از تاریخ شروع بهره‌برداری یا استخراج یا فعالیت به مدت پنج‌سال و در مناطق کمترتوسعه‌یافته به مدت ده‌سال با نرخ صفر مشمول مالیات است.

[br]

[hr]

1 نظر
  1. محمد می گوید

    سلام
    در متن اصلي نوشته :
    ( واحدهای موضوع صدر ماده (132) اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم که از تاریخ 01/01/1395 به بعد ازطرف مراجع قانونی ذی ربط برای آنها پروانه بهره برداری یا مجوز فعالیت صادر گردیده ولی تاریخ شروع بهره برداری یا فعالیت آنها قبل از 01/01/1395 باشد شروع دوره برخورداری از نرخ صفر مالیاتی آنها از تاریخ 01/01/1395 تعیین می شود.)

    آيا كلمات “صدر ماده 132” كه در سطر اول آمده به شركتهاي خاصي اشاره ميكنه؟ آيا شركتهاي فناوري را نيز شامل ميشود ؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.