سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با یادآوری بررسی لایحه کاهش ساعت کاری زنان در این کمیسیون، گفت: بر اساس این لایحه زنانی که فرزند معلول یا خردسال یا همسران از کار افتاده دارند میتوانند یک ساعت زودتر از کار خارج شوند.
[br]
ایرج عبدی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، در تشریح دستور کار امروز یکشنبه (۱۹ مرداد ) کمیسیون اجتماعی مجلس، افزود: لایحه کاهش ساعت کاری زنان از موضوعاتی بود که در کمیسیون اجتماعی مورد بحث واقع شد.
نماینده مردم خرمآباد و دوره در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بعد از بررسیهای انجام شده کمیسیون با کاهش یکساعته ساعت کاری زنانی که فرزند معلول یا خردسال یا همسران از کار افتاده دارند، موافقت کرد بر این اساس کلیات و جزئیات آن به تصویب رسید.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه طرح یکفوریتی الحاق یک تبصره به ماده(۵) قانون گزینش معلمان و کارکنان آموزش و پرورش از دیگر دستور کار کمیسیون اجتماعی به شمار میرفت، تصریح کرد:بر اساس آن کسانی که دارای مشاغل سخت هستند باید از سوی وزارت اطلاعات برای استخدام انها استعلام اخذ شود.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: نمایندگان با این طرح موافق نبودند لذا قرار شد این طرح جهت بررسی بیشتر به کارگروهی از کمیسیون ارجاع شود.
[br]
[hr]

