سرکشی به حساب های بانکی بر چه مبنای حقوقی؟

محمد قاسمی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی درباره سرکشی به حساب های بانکی به خبرنگار ما گفت: سرکشی به حساب های بانکی باید مبنای قانونی داشته باشد و در بخش قانون مالیات های مستقیم اجازه این کار داده شده اما قانونی برای بخش های دیگر وجود ندارد.


وی ادامه داد: برخی کشورها از سود سپرده مالیات می گیرند و قوانین بودجه ای آنها این اجازه را داده که این کار را انجام دهد. در بودجه کشور ما سپرده معاف از مالیات است و قطعا وقتی دولت برای سود سپرده حق سرکشی ندارد برای بخش های دیگر نیز چنین اجازه ای نخواهد داشت.

به گفته قاسمی، سرکشی به حساب های بانکی یک بحث حقوقی است و باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد. شاید به همین دلیل است که دولت برای سرکشی از مردم اجازه می گیرد.

 



بخشنامه بررسی تراکنش های بانکیبررسی تراکنش‌های بانکیبررسی تراکنش‌های مالیبررسی صورت مالی تراکنش‌ های زیر ۵ میلیارد تومانتراکنش های بانکیتراکنش های بانکی بالای 5 میلیارد تومانتراکنش‌ های زیر ۵ میلیارد تومانتراکنش‌های بانکیتراکنش‌های بانکی اصنافتراکنش‌های بانکی با مبالغدادنامه شماره ۱۴۶۶دستورالعمل بررسى تراكنش هاى بانكىرسیدگی به تراکنش‌های بانکیرسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوکرسیدگی مالیاتی تراکنش های بانکیرصد تراکنش‌های بانکیسرکشی به حساب های بانکیسرکشی به حساب‌های بانکیسرکشی به حساب‌های بانکی مالیات
نظرات (0)
ثبت نظر