ارائه طرح نظام جامع حسابداری و حسابرسی به مجلس

توضیح سایت تازه های حسابداری:

نکاتی در خصوص طرح نظام جامع حسابداری و حسابرسی ارائه شده مجلس را اینجا ببینید.


سیدمحسن دهنوی، عضو هیئت رئیسه‌ی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته (یکشنبه، ۲۵ آبان ماه)، طرح نظام جامع حسابداری و حسابرسی را اعلام وصول کرد.

 براساس این طرح که با امضای ۳۹ نفر از نمایندگان مجلس به هیئت رئیسه‌ ارائه شده است، در چارچوب نظام جامع حسابداری و حسابرسی، سازمان راهبری حرفه حسابداری و حسابرسی تشکیل می‌شود. تشکیل این سازمان به منظور افزایش کیفیت خدمات تخصصی و حرفه‌ای حسابداری و حسابرسی، شفافیت اطلاعات مالی و اقتصادی، بهبود فضای کسب‌وکار، تسهیل مقررات اداری برای کارآفرینان، حفظ و افزایش اعتماد و منافع عمومی تشکیل می‌شود.

گفتنی است هیئت رئیسه بعد از بررسی ‌های اولیه کمیسیون تخصصی طرح را مشخص می‌کند و پس از آن، با تائید هیئت رئیسه، طرح مذکور در صحن اعلام وصول می‌شود.این طرح‌ پس از ارجاع به کمیسیون‌ ذی‌ربط، چاپ و نسخه‌اى از آن توسط رئیس براى وزیر یا وزیران مربوطه ارسال مى‏‌شود. امضاءکنندگان طرح‌هاى قانونى حق دارند در کمیسیونی که طرح در آن مطرح است، براى اداى توضیح حاضر شوند.

پس از اعلام وصول و ارجاع به کمیسیون تخصصی، این کمیسیون با دعوت از کارشناسان و طراحان به بررسی طرح می‌پردازد و پس از بحث و بررسی‌های لازم، کلیات و سپس جزئیات طرح ارائه شده، به رای اعضای کمیسیون گذاشته می‌شود.

در نهایت، پس از تصویب در کمیسیون تخصصی طرح مذکور در نوبت صحن علنی پارلمان قرار می‌گیرد تا در زمان تعیین شده مطرح شود.

برای آگاهی از جزئیات طرح اینجا کلیک کنید.

ارائه طرح نظام جامع حسابداری و حسابرسی به مجلساصلاح قانون نظام جامع حسابداری و حسابرسیحسابداریحسابرسیسازمان راهبری حرفه حسابداریسازمان راهبری حرفه حسابداری و حسابرسیطرح اصلاح قانون نظام جامع حسابداری و حسابرسی در ایرانطرح نظام جامع حسابداری و حسابرسی به مجلسنظام جامع حسابدارینظام جامع حسابداری و حسابرسینظام جامع حسابرسینظام حسابدارینظام حسابرسی
نظرات (4)
ثبت نظر
  • رضا

    باسلام
    ازمتن این طرح بهترین چیزی که استنباط می شود اینست که یک نون دونی برای یک عده درست می شود . ولاغیر

  • مدیر سایت

    باسلام
    ضمن تشکر ، بصورت پستی جداگانه منتشر شد.

  • مجید اسمعیل خان طلایی

    سپاس از مدیریت محترم سایت تازه های حسابداری

  • علیرضا سیاح زاده

    با درود
    حرفه حسابداری و به تبع آن حسابرسی از رگ و ریشه های تفکر دولتی زخم های عمیقی بر پیکر دارد. تشکیل چنین تشکلاتی نیز که خوب می دانیم تنها برای رفع و رجوع کردن موضوعات دولتی ها از قبیل مالیات و گمرک و بورس و … تشکیل شده است کمکی به بالندگی و شکوفایی حرفه نخواهد کرد .
    بنده پس از مطالعه دقیق طرح رد پایی از جایگاه مشاوره سالم برای حل معضلات صنایع و کسب و کارها ندیدم