معافیت مالیاتی افزایش سرمایه فقط مشمول شرکتهای مشمول ماده ۱۴۱ است

نمایندگان مجلس با اصلاحات برخی از مواد طرح حداکثر استفاده از توان تولیدی و حمایت از کالای ایرانی جهت تامین نظر شورای نگهبان موافقت کردند.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مورد طرح حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی، جهت تامین نظر شورای نگهبان با اصلاح برخی از مواد این طرح موافقت کردند.

در تبصره الحاقی و اصلاح شده ماده (۲) این طرح آمده است: شمول احکام این قانون به دستگاه های زیر نظر مقام معظم رهبری، منوط به اخذ استعلام رئیس هیات نظارت موضوع ماده (۲۰) این قانون و با اذن مقام معظم رهبری می باشد.

براساس تبصره اصلاحی بند الف ماده ۵؛ چنانچه دستگاه های موضوع ماده (۲) این قانون پس از استعلام از شورای عالی امنیت ملی و تائید این شورا، ارجاع کار به شرکت های ثبت شده در سامانه موضوع ماده (۴) این قانون را مغایر مصالح امنیتی و دفاعی کشور بدانند، ارجاع کار به شرکت های ثبت نشده در سامانه بلامانع است.

در ماده اصلاحی ۱۵ آمده است: به منظور رونق تولید و ایجاد اشتغال از طریق اصلاح ساختار مالی شرکت ها و کارآمدسازی افزایش بهای ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های اشخاص حقوقی موضوع حکم مقرر در تبصره یک ماده ۱۴۹ قانون مالیات مستقیم با اصلاحات و الحاقات بعدی، افزایش سرمایه از این محل مجاز و مشروط بر این است که ظرف مدت یکسال پس از تجدید ارزیابی به حساب سرمایه افزوده شده و این امر فقط یک بار در هر ۵ سال امکان پذیر است.



افزایش سرمایهافزایش سرمایه ماده 141 قانون تجارتتجدید ارزیابیتجدید ارزیابی 98تغییر سرمایه شرکتهای مشمول ماده ۱۴۱جزئیات معافیت مالیاتی افزایش سرمایهچگونگی تغییر سرمایه شرکتهای مشمول ماده ۱۴۱خروج ازماده 141 قانون تجارتکاهش سرمایه ماده 141 قانون تجارتماده ‌141 قانون تجارتمالیات تجدید ارزیابی دارایی هامعافیت مالیات افزایش سرمایه‌معافیت مالیاتی از محل تجدید ارزیابی دارایی هامعافیت مالیاتی افزایش سرمایهمعافیت مالیاتی افزایش سرمایه 98معافیت مالیاتی افزایش سرمایه‌ تا 5 سالمعافیت مالیاتی تجدید ارزیابی دارایی هامعافیت مالیاتی ناشی از افزایش سرمایه
نظرات (0)
ثبت نظر