مهلت ارائه اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده بهار تا نيمه تيرماه

موديان مالياتي تا نيمه تيرماه براي ارائه اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده دوره بهار فرصت دارند.


به گزارش شبكه اخبار اقتصادي ودارايي (شادا) به نقل از ايسنا،  به موجب قانون موديان مالياتي بعد از پايان هر فصل ۱۵ روز فرصت دارند اظهارنامه‌هاي مالياتي خود را از طريق پايگاه اينترنتي www.evat.ir ارائه كنند.

بر اين اساس با افتتاح سامانه پرداخت الكترونيكي ماليات، موديان مي‌توانند از تيرماه سال جاري و بعد از آن بدون مراجعه به واحدهاي مالياتي و از طريق مراجعه به سامانه عمليات الكترونيكي سازمان امور مالياتي كشور نسبت به ارائه اظهارنامه و پرداخت ماليات متعلقه اقدام كنند.

نرخ ماليات بر ارزش افزوده از ابتداي سال جاري بر اساس قانون ۶ درصد شامل ۳.۶ درصد ماليات و ۲.۴ درصد عوارض است.

پيش از اين علي رضا طاري بخش، معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي درباره درآمدهاي ماليات بر ارزش افزوده سال جاري اعلام كرده بود، پيش بيني مي كنيم اين درآمدها نسبت به سال گذشته از افزايش ۷۰ الي ۸۰ درصدي برخوردار شوند.


WWW.EVAT.IRارائه اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده بهاراظهارنامه ماليات بر ارزشاظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده بهاراظهارنامه مالیات بر ارزش افزودهافتتاح سامانه پرداخت الكترونيكي مالياتپرداخت الكترونيكي مالياتسامانه پرداخت الكترونيكي مالياتقانون مالیات بر ارزش افزودهقانون مالیات بر مصرفمالیات بر درآمدمالیات بر مصرفمهلت ارائه اظهارنامه ماليات بر ارزش افزوده بهار تا نيمه تيرماهمهلت اظهارنامه مالیات بر ارزش افزودهنرخ مالیات بر ارزش افزوده
نظرات (4)
ثبت نظر
  • غفاری

    سلام خسته نباشید

    به بنده تو اداره مالیات گفتند برای پرداخت مالیات کامیونم باید فرم اینترنتی پر کنم از کدام سایت باید اقدام کنم.

  • علي

    سلام جناب غفاری
    امورات مالیاتی مربوط به خودرو ، توسط دفاتر پستی ( پیشخوان ) صورت می گیرد ؛ با همراه داشتن مدارک مربوط به خودرو و مالک به این مراکز مراجعه تا اظهارنامه مالیاتی سال ۱۳۹۱ را برایت تکمیل و ارسال نمایند .
    موفق باشید /

  • aidina

    سلام خسته نباشید. برای واریز مبلغ ارزش افزوده تا چه زمانی مهلت داریم?

  • مدیر سایت

    باسلام و احترام
    به نقل از سايت evat:
    اطلاعیه مهم:
    الف: به منظور ثبت نهایی اظهارنامه مؤدیانی که مالیات و عوارض ابرازی آنان مبلغ ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال یا کمتر باشد مکلفند کل مالیات و عوارض ابرازی را نقداً پرداخت و سپس نسبت به ثبت نهایی اظهارنامه خود اقدام نمایند؛

    ب: به طور کلی مؤدیان مکلفند مالیات و عوارض ارزش افزوده را نقداً پرداخت نمایند. در مواردی که مالیات و عوارض ابرازی بیش از ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد و مؤدی با تأیید اداره کل قادر به پرداخت مالیات و عوارض به صورت یکجا نباشد با درخواست مؤدی، اداره کل مجاز خواهد بود با دریافت حداقل ۵۰% از مبلغ مالیات و عوارض ابرازی نسبت به تقسیط مالیات و عوارض حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ انقضاء سررسید تسلیم اظهارنامه هر دوره موافقت نماید. لازم به ذکر است میزان مبلغ نقدی پرداختی از مبلغ ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال کمتر نباشد.

    ج: مؤدیانی که دارای شرایط استثنایی هستند با ارائه مستندات مؤید معاذیر پرداخت نقدی می‌توانند به اداره امور مالیاتی ذیربط مراجعه و حسب موافقت و نظر اداره کل ضمن پرداخت بخشی از مالیات و عوارض به صورت نقد و الباقی بدهی را حداکثر لغایت پایان دوره بعد تقسیط نمایند.

    د: در مورد مؤدیانی که در اجرای بند ج ماده ۴۳ مکلف به وصول مالیات شماره گذاری خودرو و پرداخت آن هستند، موظفند مالیات و عوارض مذکور را نقداً پرداخت نمایند.

    هـ : در مورد مؤدیان حاضر در زنجیره تولید و توزیع آب و برق و گاز و نفت تولیدی و فرآورده های وارداتی که مشمول حکم پرداخت مالیات و عوارض در حلقه آخر، مطابق بند (ز) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۳ هستند،مکلفند مابقی مالیات و عوارض پس از کسر مالیات و عوارض واریزی به خزانه را به سازمان امور مالیاتی پرداخت نمایند . لیکن چنانچه عرضه کالا و ارائه خدمت خارج از زنجیره مزبور صورت پذیرد مکلف به انجام مفاد بندهای الف و ب فوق الذکر حسب مورد مبنی بر پرداخت و یا ترتیب پرداخت می‌باشند.