جزئیات ۲ پیشنهاد جدید در بسته مزد ۹۲/ توقف پرداخت بن نقدی

عضو هیئت مدیره کانون کارفرمایان خدماتی کشور با بیان اینکه افزایش ۵ درصدی سهم دولت از حق بیمه ها و کاهش این میزان از سهم کارگران و کارفرمایان یک راهکار روشن برای تقویت معیشت کارگران در سال ۹۲ است، گفت: تامین کالاهای اساسی به جای بن نقدی می تواند تاثیر بیشتری در سبد معیشت کارگران داشته باشد.

.

داود جوانی در گفتگو با مهر گفت: موضوعی که در روزهای اخیر مورد توجه و اقبال همگان به ویژه جامعه کارگری و کارفرمایی قرارگرفته، ضرورت تعامل و همراهی کارفرمایان و کارگران جهت تامین معیشت قشر کارگری و همچنین کمک به توانمندسازی و پایداری بنگاه های اقتصادی است.

.

عضو هیئت مدیره کانون کارفرمایان خدماتی کشور اظهار داشت: با عنایت به نرخ تورم اعلام شده مراجع رسمی و همچنین خط فقر تعیین شده به نظر می رسد باید علاوه بر توجه به این موضوع، روشها و راهکارهای دیگری برای جبران کسری درآمد خانوارهای کارگری و همچنین کمک به استمرار فعالیت بنگاه های اقتصادی در نظر گرفته شود.

.

جوانی ادامه داد: علاوه بر روش ها و راهکارهایی که توسط قشرهای مختلف مطرح شده، به دو نمونه مصداقی در این خصوص می توان اشاره کرد که امید است با توجه و اقبال مسئولان امر و به ویژه اعضای شورای عالی کار و مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تصمیم گیری ها قرار گیرد.

.

وی یکی از راهکارهای موثر و قابل اجرا در حمایت از کارگران و کارفرمایان را افزایش سهم دولت در بیمه کارگران اعلام کرد و افزود: سال های سال است که دو قشر کارفرمایی و کارگری عمده درآمد سازمان تامین اجتماعی را تامین می کنند.

.

این مقام مسئول کارفرمایی کشور افزود: گذشته از اینکه با وجود سهم ۹۱ درصدی این دو قشر در تامین درآمدهای سازمان تامین اجتماعی تنها ۳۳ درصد سهم هیئت امنای تامین اجتماعی در اختیار این دو قشر است (یک نفر نماینده کارگر، یک نفر نماینده کارفرما و یک نفر نماینده سایر بیمه شدگان آن هم انتصابی توسط دولت)، همواره یک سهم عمده هزینه های بنگاه های اقتصادی و همچنین بخش عمده کسورات درآمد گروه کارگری سهم بیمه است.

.

عضو هیئت مدیره کانون کارفرمایان خدماتی کشور گفت: از اینرو تقبل سهم بیشتری از کسورات بیمه ای توسط دولت، یکی از راهکارهای کمک به معیشت خانوارها و همچنین کاهش هزنیه های بنگاه اقتصادی است و پیشنهاد می شود حداقل ۵ درصد به سهم دولت برای پرداخت سهم بیمه افزوده شود و از سهم کارگران و کارفرمایان کاسته شود. جوانی تاکید کرد: به عبارتی سهم بیمه کارفرما از ۲۳ به ۲۰ و سهم بیمه کارگر از ۷ به ۵ درصد کاهش یابد، اما سهم بیمه دولت از سه به ۸ درصد افزایش یابد.

.

وی با تاکید بر اینکه بن کارگران باید فقط به صورت غیرنقدی باشد، تصریح کرد: تامین کالاهای اساسی با قیمت مناسب به جای پرداخت نقدی بن می تواند تاثیر بهتری در زندگی خانوار کارگری داشته باشد. تجربه نشان داده که معمولا پرداخت های نقدی بن کارگری صرفا جهت خرید کالاهای اساسی خانوارها هزینه نمی شود و  تاثیر مستقیمی نیز در سبد کالای خانوارها ندارد.

.

این مقام مسئول کارفرمایی کشور، بیان داشت: مثلا اگر مبلغ ۳۵۰ هزار ریال بن نقدی سال ۹۱ کارگران به جای پرداخت نقدی به صورت غیرنقدی و کالایی تامین می شد، می توانست ضمن کاهش سهم تورمی این مبلغ در جامعه باعث افزایش قدرت خرید کارگران به میزان حداقل ۲۰ درصد شود.

.

جوانی خاطر نشان کرد: اگر این کار انجام می شد عملا ارزش واقعی ۳۵۰ هزار ریال بن نقدی سال جاری به ۴۲۰ هزار ریال در هر ماه افزایش می یافت. از سویی این موضوع می توانست به رونق تولید و فروش کالاهای ایرانی و تقویت تولید ملی نیز منجر شود.

.

عضو هیئت مدیره کانون کارفرمایان خدماتی کشور افزود: از سویی کارگران می توانستند از پرداخت مالیات حق بن نیز معاف شوند چون کمک غیر نقدی مشمول مالیات نمی شود. برای تامین کالاها و اقلام مورد نیاز خانوار کارگری نیز می توان از طریق عقد قرارداد مستقیم با شرکت های تعاونی، فروشگاه های زنجیره ای و یا مراکز اصلی تولید برای تامین کالاهای مورد نیاز اقدام کرد.

.

وی، یکی دیگر از مزایای پرداخت غیرنقدی بن کارگری را تاثیر روانی مثبت آن در جامعه و خانواده ها دانست و اظهار امیدواری کرد با ارائه راهکارها و روشهای مناسب و موثر بتوان علاوه بر تامین معیشت و کمک به خانوار کارگری، زمینه حفظ بنگاه های اقتصادی و کمک به رونق آنها را نیز دنبال کرد.

.

2 پیشنهاد جدید در بسته مزد 92احتمال افزایش 20 درصدی حداقل مزد 92احتمال افزایش 20 درصدی مزد 92 قوت گرفتاحتمال رکوردزنی افزایش حداقل مزد92اعلام حداقل دستمزدافزايش حداقل مزدافزايش مزد 92افزایش 18 تا 20 درصدی دستمزدافزایش 20 درصدی دستمزد 92افزایش 20 درصدی دستمزد 92 قطعی شدافزایش 30 درصدی مزدافزایش حداقل مزد 92 فعلا 20 درصدافزایش حقوق قطعی نیست.افزایش حقوق کارمندان قطعی نیستافزایش دستمزد 92افزایش دستمزد 92 براساس اطلاعات واقعی تعیین می‌شودبرآورد حقوق 92برآورد مزد 92بودجه 92پیشنهاد کارفرمایان برای مزد 92 کارگران/ افزایش 18 تا 20 درصدی دستمزدپیشنهاد کارگران برای مزد 92پیشنهاد کارگران برای مزد 92 اعلام شد/ محاسبه نیاز ماهیانه خانوار 4 نفرهتدوین سیاست‌های جدید برای مزد 92تعیین حداقل دستمزدتعیین حداقل دستمزد 92تعیین حداقل دستمزد سال آیندهتعیین حداقل مزد در شورای عالی کارتعیین حدود نرخ تورم برای مزد 92تعیین دستمزد 92 به دقیقه 90 کشید/ اعلام میزان افزایش مزد در شب عیدتعیین دستمزد کارگرانتعیین دستمزد کارگران بر اساس نرخ تورمتقویت احتمال رشد ۲۰ درصدی حداقل دستمزدتورم 16 قلم کالا؛ 62 درصدتوقف پرداخت بن نقدیجزئیات 2 پیشنهاد جدید در بسته مزد 92/ توقف پرداخت بن نقدیجمع‌بندی برآوردهای دستمزدی در بهمنحداقل حقوق 92حداقل دستمزدحداقل دستمزد 92حداقل دستمزد 92 چقدر است؟حداقل دستمزد سال ۹۲حداقل دستمزد سال آیندهحداقل دستمزد کارگرانحداقل دستمزد کارگران در سال 92حداقل دستمزد کارگران در سال 92؛ یک میلیون و 316 هزار تومانحداقل دستمزد یک کارگرحداقل دستمزد92حداقل مزدحداقل مزد 92حداقل مزد 92 چقدر است؟حداقل مزد سال آینده فعلا 467 هزارتومانحقوق 92حقوق بودجه 92دستمزد 92دستمزد سال ۹۲دستمزد کارگراندور سوم مذاکرات تعیین حداقل مزد92روش تعیین حداقل دستمزد 92سقف حقوق 92سقف مزد 92شرط بقاء یا شرط رفاهمزد 92نتایج نشست امروز تعیین دستمزد 92/ احتمال نامه‌نگاری کارگران با رئیس جمهورنتایج نشست تعیین حداقل دستمزد 92نحوه محاسبه حقوقنرخ تورم پایان بهمن ماهنشست امروز دوشنبه تعیین دستمزد 92نشست تعیین دستمزد 92ورود دولت به پرونده مزد
نظرات (3)
ثبت نظر
  • تمیزی

    متاسفانه باید گفت که کارگران که قشری زحمت کش جامعه هستند هیچگاه حقوق واقعی خود را دریافت نکرده اند

  • شفیع

    با سلام واحترام / خسته نباشید .

    واقعا پیشنهاد خوبی است امیدورام هر چه زودتر اجرائی بشه .

  • صاحب

    خودشون سرمايه دارن كي به فكر قشر كارگرند قراردادهاي سفيد امضا نداشتن فيش حقوق اعمال نكردن بخشنامه قانون كار و قرار دادن حداقل حقوق هر ساله ما بخشي از اين بازار اشفته حقوق كارگري است كجا به فكر كارگرند وقتي خودشون سر يه سفره برگردن كارگر نشستند وهي فشار ميارن خيلي مرد بوديد قانون كاررو درست اجرا ميكرديد اينم نمونش تورم ۴۰تا ۵۰درصد واعمال نكردنش
    ظلم نميمونه