معافیت مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان در آستانه حذف قرار گرفت.

بر اساس بخشنامه جدیدی از سوی وزارت اقتصاد و دارایی اگر صادرکننده ارز خود را در زمان مقرر به واردکننده عرضه نکند از معافیت مالیاتی و معافیت مالیات بر ارزش افزوده برخوردار نمی‌شود.

.

رضی میری، رییس کنفدراسیون صادرات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌که مشکلات در روند صادرات نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه صدور بخشنامه‌های جدید به مشکلات افزوده است، اظهار کرد: در حال حاضر صادرکنندگان در کما به سر می‌برند.

.

از این پس از صادرکنندگان مالیات بر تسعیر دریافت می‌شود

وی با بیان این‌که قرار است مالیات بر تسعیر از صادرکنندگان گرفته شود افزود: بر این اساس مالیات مابه التفاوت افزایش نرخ ارز از صادرکنندگان دریافت می‌شود.

.

میری با بیان این‌که وزارت اقتصاد و دارایی این بخشنامه را صادر کرده است گفت: علاوه بر این موضوع مقرر شده است که اگر صادرکنندگان ارز حاصل از صادرات را ظرف مدت شش ماه برای بخشی از کالاهای صادراتی و ۱۲ ماه برای بخشی دیگر از آنها به واردکنندگان ندهند از معافیت مالیاتی برخوردار نمی شود.

.

رییس کنفدراسیون صادرات با تاکید بر این‌که در توافق شش بندی مقرر شده بود ارز صادراتی به دو اولویت کالایی اختصاص یابد تصریح کرد: این کار انجام نشده و واردکنندگان برای تامین ارز به صادرکننده مراجعه نکرده و تمایل به تهیه ارز از بازار آزاد دارند.

.

وی بیان کرد: این موضوع باعث می شود صادرکنندگان در زمان مقرر نتوانند ارز خود را به واردکننده داده و لذا شامل معافیت مالی نمی‌شوند.

.

میری با تاکید بر این‌که در مطالبه مالیات بر تسعیر، صادرکنندگان باید نرخ ارز در زمان فروش کالای خود را در اظهارنامه خود ثبت کنند گفت: زمانی که صادرکننده می‌خواهد امتیاز صادراتی خود را به واردکننده ارائه دهد اگر نرخ ارز افزایش یافته باشد باید ۲۵ درصد میزان افزایش به عنوان مالیات پرداخت شود.

.

احراز شمول معافیت مالیاتی صادرات کالا و خدماتارز حاصل از صادراتارز صادراتی در اتاق مبادلات معافیت مالیاتیاعمال معافيت هاي مالياتي صادراتاگر صادرکننده ارز خود عرضه نكندایجاد تسهیلات لازم جهت توسعه صادرات غیر نفتیبخشنامه 16218/200بخشنامه 21016/200بخشنامه‌ جدید ارزی برای صادرکنندگانبخشنامه شماره 16218/200 مورخ 10/08/1391 سازمان امور مالیاتیجدول شماره ۱۲ فرم اظهارنامه مالیاتیچالش ارزیحذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگانسازمان مالیاتی چه‌چیزی را تکذیب می‌کند؟شرايط اعطاي معافيت درآمد صادراتشرط برخورداری از معافیت مالیاتیشماره: 22788/ت39641هـشماره:16218/200شماره:21016/200شماره:656شماره:81286/ت37862کشماره:9429/ت32172هـشمول معافیت مالیاتی حاصل از در آمدهای صادراتیشمول معافیت مالیاتی صادرات کالا و خدماتعرضه ارز صادراتی در اتاق مبادلات، شرط برخورداری از معافیت مالیاتیگواهی فروش ارز به مرکز مبادلات ارزیماده (13) قانون ماليات بر ارزش افزودهماده 141 قانون مالیات‌های مستقیممعافيت صادرات کالا و خدماتمعافیت صادراتمعافیت مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان در آستانه حذف قرار گرفت.معافیت مالیات صادر کنندهمعافیت مالیاتی حاصل از در آمدهای صادراتیمعافیت مالیاتی سر جای خودش استمعافیت مالیاتی صادر کنندگانمعافیت مالیاتی صادراتمعافیت مالیاتی صادرات سر جای خودش است.معافیت مالیاتی صادرات کالا و خدماتمعافیت مالیاتی صادرات کالا و خدمات و چالش ارزیواگذاری امتیاز واردات
نظرات (0)
ثبت نظر