عدم شفافیت فعالیت‌های مالی مهمترین مشکل سیستم بانکی ایران است

مدیر فدرال ناظر در امور بانکی آلمان گفت: پس از توافق هسته‌ای ما یک گروه کاری برای همکاری با بانک‌های ایرانی تشکیل دادیم که فرصت‌های همکاری در همه زمینه‌ها اعم از مراودات بانکی و صدور ضمانت‌نامه فاینانس و سرمایه‌گذاری را شامل می‌شود و امیدواریم در زمان مناسب این همکاری‌ها گسترش پیدا کند.

  [br]

پیتر کروشل مدیر فدرال ناظر در امور بانکی آلمان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص نحوه همکاری بانک‌های ایرانی با همتایان اروپایی و مشکلاتی که در سر راه این همکاری‌ها وجود دارد،اظهار داشت: در حال حاضر مهم‌ترین مشکل سیستم بانکی ایران عدم شفافیت فعالیت‌های مالی آنها است.

وی ادامه داد: ایران پیشرفت‌های خوبی در زمینه هماهنگی خود با نهادهای بین‌المللی برای خروج از لیست پولشویی داشته است اما هنوز نام ایران در بلک لیست قرار دارد و بانک‌های اروپایی به شدت بر روی این مسائل حساس هستند.

وی ادامه داد: رعایت استانداردهای وفاداری، رازداری و پایبندی به تعهدات از دیگر شرایطی است که هر بانکی برای وارد شدن به سیتسم بین‌المللی باید آن را رعایت کند.

کروشل تصریح کرد: در واقع بانک‌های ایرانی هنوز تحت مالکیت دولت هستند و نمی‌توانیم نام خصوصی را بر روی آنها بگذاریم.

وی ادامه داد: پس از توافق هسته‌ای پیشرفت‌های خوبی در روابط بانکی بین‌المللی ایران شاهد بودیم به طوری که برخی از بانک‌ها دفاتر خود را در تهران راه‌اندازی کردند و این نشان می‌دهد بانک‌های اروپایی آمادگی همکاری با همتایان ایرانی خود را دارند اما هنوز شرایط این همکاری‌ها به وجود نیامده است.

کروشل ادامه داد: پس از توافق هسته‌ای ما یک گروه کاری برای همکاری با بانک‌های ایرانی تشکیل دادیم که فرصت‌های همکاری در همه زمینه‌ها اعم از مراودات بانکی و صدور ضمانت‌نامه فاینانس و سرمایه‌گذاری را شامل می‌شود و امیدواریم در زمان مناسب این همکاری‌ها گسترش پیدا کند.

[br]

[hr]

شفافیت فعالیت‌های مالیعدم شفافیت فعالیت‌های مالی
نظرات (0)
ثبت نظر