انتشار دستور جلسه یکی از کمیسیون های دولت باعث شد تا برخی از کارمندان فکر کنند اگر هر چه زودتر بازنشست نشوند، به ضررشان است، در حالی که اینطور نبود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در هفته های اخیر بارها درباره مشکلات برخی از کارمندان دولت در اخذ حکم بازنشستگی پیش از موعد، گزارشهایی منتشر شد.
این بحث به اندازه ای جدی بود که غلامحسین محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضاییه نیز در نشست خبری خود اعلام کرد طبق اخبار رسیده، قضات دادگاه ها تلاش دارند تا هر چه زودتر بازنشست شوند و مقررات جدید بازنشستگی شامل حال آنها نشود.
برخی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم نیز گلایه کردند که ادارات، فرمهای بازنشستگی پیش از موعد را در اختیار متقاضیان نمی گذارند.
تمام این مسایل باعث شد تا از محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت سوال کنیم چرا بازنشستگی پیش از موعد در کارکنان با استقبال دولت روبرو نشده است.نوبخت اعلام کرد تمام این مسایل، بر سر یک شایعه رسانه ای بود و انتشار خبری نادرست باعث شد کارمندان با سنوات خدمتی بالا، دنبال بازنشستگی باشند.
سخنگوی دولت درباره رفع مشکل کارمندانِ متقاضی بازنشستگیِ پیش از موعد گفت: ما البته از کسانی که به سن بازنشستگی رسیده و بخواهند بازنشسته شوند استقبال می کنیم، چون عرصه برای نیروهای جوان فراهم می شود. اما کسانی که هنوز سنوات خدمتشان پر نشده و با بازنشستگی زودرس بار مضاعفی را به صندوقهای بازنشستگی تحمیل می کنند، معتقدیم باید سنواتشان پر شود. از سوی دیگر، عده ای به سن تقاعد می رسند ولی نمی خواهند بازنشسته شوند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با انتقاد از انتشار برخی اخبار غیررسمی درباره این موضوع در رسانه ها گفت: شایعاتی پخش شده بود دولت تصمیم دارد به جای یک ماه پاداش بازنشستگی، این را به ۱۵ روز تبدیل کند یا به جای این که ۳۰ ماه پرداخت کند، ۱۵ ماه پرداخت کند. این باعث شد عده ای برای استفاده از امتیاز فعلی، سریع خود را بازنشسته کنند. بعد که بودجه آمد و دیدند این نیست، اکثرا پشیمان شدند و گفتند تقاضای بازنشستگی خود را پس می گیرند. این موضوع غیرقطعی و پیشنهاد یک کمیسیون بود که انتشار آن در رسانه ها استرس به جامعه تحمیل کرد.