نرم افزارحسابداری صدگان

چگونگی دریافت دستگاه کارتخوان (پوز) باتوجه به شرایط جدید

0 1,476

حسابداراپ

بانک مرکزی در راستای اجرای ماده ۱۱ قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان مالیاتی، ناگزیر به ساماندهی دستگاه های کارتخوان بانکی یا درگاه پرداخت الکترونیکی شد.

در این راستا، با اقدامات سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی، امکان ورود کلیه افراد دارای ابزار پرداخت بانکی به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir فهرست کلیه کارت های بانکی فراهم شده است. خوانندگان یا پورتال ها پرداخت های الکترونیکی خود را مشاهده کرده و آنها را به فایل های مالیاتی قبلی پیوست کنید یا فایل های مالیاتی جدید را بایگانی کنید.

بر اساس آخرین اطلاعیه ها تاکنون حدود ۶ میلیون دستگاه کارتخوان دارای پرونده مالیاتی فعال هستند و ۲۰۰ هزار دستگاه کارتخوان بانکی نیز توسط بانک مرکزی غیرفعال شده است.

در این راستا به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی، تا پایان فروردین ماه بدون تمدید مهلت، پرونده ساماندهی دستگاه های کارتخوان بسته می شود. بنابراین این افراد باید در سایت سازمان امور مالیاتی ثبت نام کنند و با کد رهگیری اخذ شده از آن سامانه نسبت به دریافت کارتخوان یا درگاه پرداخت اقدام کنند.

مراحل ثبت نام متقاضیان کارتخوان در سازمان مالیاتی

در این راستا متقاضیان باید ابتدا به صورت الکترونیکی پیش ثبت نام کنند که در این مرحله اطلاعات اولیه دریافت می شود. سپس پس از تکمیل اطلاعات درخواستی و فشردن کلید تایید نهایی وارد مرحله بعدی می شوید. اگر تا هفت روز اطلاعات خود را تایید نکنید، فایل ایجاد شده به صورت خودکار حذف می شود.

در مرحله بعد بخشی از اطلاعات ثبت شده در مرحله پیش ثبت نام از منابع مختلف سازمانی استعلام و بررسی و صحت آن مورد آزمایش قرار می گیرد. اگر به هر دلیلی مغایرتی در اطلاعات مشاهده شد، اطلاعات به موضوع پیامک داده می شود و باید مجددا وارد سامانه از پیش ثبت نام شده و مرحله یک را تکرار کنید.

ضمناً در صورت تایید اطلاعات اولیه پیش ثبت نام توسط سازمان، نام کاربری و رمز عبور در اختیار شما قرار خواهد گرفت. این اطلاعات از طریق پیامک به شماره موبایل ثبت شده شما ارسال می شود.

پندار سیستم

پس از دریافت اطلاعات کاربری باید وارد سامانه ثبت نام شوید و پس از ورود باید اطلاعات تکمیلی کسب و کار خود را در فرم های این سامانه پر کنید. همچنین می توانید اطلاعات اولیه ای را که در مراحل ثبت نام وارد کرده اید ویرایش کنید و در نهایت پس از تکمیل تمامی اطلاعات مورد نیاز، کلید تایید نهایی را فشار دهید. صاحبان مشاغلی که ملزم به ثبت نام هستند باید برای هر واحد شغلی یا برای هر مکان در سامانه مالیاتی به طور جداگانه ثبت نام کنند.

چیزهایی که صاحبان مشاغل باید در فرآیند ثبت بدانند

از طرفی در صورتی که صاحبان مشاغل بر اساس مجوز مراجع ذی صلاح برای یک پروانه بیش از یک محل فعالیت داشته باشند، تنها یک بار ثبت نام برای تمامی این محله ها و طبق نظر مؤدی یکی از این محله ها انجام می شود. به عنوان محل اصلی فعالیت مشخص و سایر محلات به عنوان شعبه در نظر گرفته می شود. در صورت عدم انتخاب ناظر، تعیین محل اصلی فعالیت به تشخیص سازمان خواهد بود.

در ادامه نکات مهم جهت ثبت نام صاحبان مشاغل در سازمان امور مالیاتی را می خوانید:

۱) در صورتی که صاحبان مشاغل در یک مکان بیش از یک فعالیت شغلی داشته باشند، موظفند برای کلیه فعالیت های شغلی آن محل ثبت نام کنند.

۲) در مورد کارگاه ها و واحدهای تولیدی که نوع فعالیت آنها مستلزم ایجاد دفتر یا فروشگاه در یک یا چند مکان دیگر است، مؤدی می تواند برای کلیه اماکن مذکور به آدرسی که به عنوان محل اصلی اعلام می کند، ثبت نام کند. فعالیت، و یک اظهارنامه برای ارائه کلیه درآمدهای حاصل از فعالیت های خود. در این صورت برای مؤدی مذکور به آدرسی که اعلام می‌کند پرونده تشکیل می‌شود.

۳) مشاغلی که به صورت مشارکت مدنی اداره می شوند اعم از اجباری یا اختیاری به عنوان مؤدی در نظام مالیاتی ثبت می شوند. صاحبان مشاغل مذکور موظفند اطلاعات مورد نیاز کلیه شرکا و نسبت سهم هر یک از شرکا را در زمان پیش ثبت نام اعلام نمایند.

۴) ثبت نام کنندگان موظف به هرگونه تغییر از قبیل انحلال، تعطیلی فعالیت، تغییر نام، تغییر شغل، تغییر آدرس، تغییر فعالیت فردی به مشارکتی یا بالعکس، تغییر شرکا (اختیاری یا اجباری) و یا موارد دیگر هستند. حداکثر ظرف مدت دو ماه از تاریخ تغییر یا وقوع به سازمان اطلاع دهد یا ثبت نام جدیدی انجام دهد.

۵) صاحبان مشاغل ثبت شده موظفند از شماره ملی، شناسه مشارکت مدنی و شماره ویژه اتباع خارجی حسب مورد تا زمانی که شماره اقتصادی جدیدی برای آنها صادر نشده است استفاده کنند.
۶) شناسه ملی ویژه اشخاص حقوقی یک شماره اقتصادی محسوب می شود و مؤدی موظف است در کلیه معاملات خود از آن استفاده کند.

محل تبلیغ شما

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.