با وجود اینکه پیشبینی میشد شورای پول و اعتبار در جلسه عصر امروز خود کاهش نرخ سود بانکی را بررسی و درباره آن تصمیمگیری کند، ظاهراً هیچگونه مصوبهای در این رابطه وجود نداشته است.
به گزارش ایسنا، اعضای شورای پول و اعتبار در یک هزار و دویست و یازدهمین جلسه خود که عصر سهشنبه به میزبانی بانک مرکزی تشکیل شد، درباره کاهش نرخ سود بانکی تصمیمگیری نکرد اما نرخ سود اعتبار کالاهای واسطهای را به تصویب رساند.
بر اساس این گزارش، نرخ سود اعتبار مربوط به تأمین مالی کالاهای واسطهای از محل منابع بانک مرکزی برای بانکهای عامل ۱۸ درصد و خرید دین اسناد از این محل با نرخ ۲۰ درصد برای تولیدکنندگان تصویب شد.
همچنین شورا تا اطلاع ثانوی با کاهش نرخ سپرده قانونی حساب سپرده سرمایهگذاری ممتاز (تسهیلات مسکن اوراق گواهی حق تقدم) از ۱۰ درصد به ۲ درصد موافقت کرد.
همچنین اعضای شورای پول و اعتبار تعیین حداکثر نرخ سود تسهیلات عقود غیرمشارکتی برای تسهیلات حساب سپرده سرمایهگذاری ممتاز از سوی بانک مسکن را به تصویب رساند.
از دیگر مصوبات شورای پول و اعتبار، تصویب دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی – ریالی در ماده ۵۸ و ۲۰ این تبصره بود.
با سلام
سرمایه گذاری با اطمینان و امنیت خاطر برای مردم گذاشتن سپرده بانکی و گرفتن سود بانکی بدونه هیچ ریسکی میباشد، پایین آوردن سود بانکی مصادف است با بیرون کشیدن سپرده های بانکی و رو آوردن مردم به موسسه های مالی و برشکست شدن بانکها، چون با این اقتصاد خراب کشور ریسک بالایی است که در تولید یا بورس سرمایه گذاری کرد، پایین آوردن سود بانکی در حال حاضر تاثیر مخربی بر اقصاد کشور و سیستم بانکی خواهد داشت و هیچ گونه کمکی به در آوردن کشور از رکود نمیکند، اقتصاد کشور فلج است.
به پایین بودن نرخ تورم هم خوش نباشید چون با بیرون آمدن کشور از رکود، صد درصد شاهد افزایش جهشی نرخ تورم خواهید بود، وقتی هیچ معامله یا خرید و فروشی نیست پس افزایش قیمتی هم نخواهد بود و نرخ تورم به قول خودشان تک نرخی شده است!!!! پایین آوردن نرخ سود بانکی در حال حاضر به صلاح اقتصاد مملکت نیست. شاید فقط یک مسکن باشد که پول های مردم را از بانک ها بیرون بکشند!!!! نه علاج قطعی. بانکها هنوز دارن سودهای ۲۵% میدهند چگونه بانک مرکزی میخواهد سود بانکی را به ۱۴% برساند، هنوز بانکها قراردادهای ۵ ساله دارند با همان ۲۵% مگر اینکه کلا بیخیال بانکها بشن و درشان را گل بگیرند چون بانک ها با سپرده های مردم سرپا هستند، فاجعست اگر مردم سپرده هاشون رو از بانکها بکشند بیرون.!؟